LandStar7

Na terenu preskušena programska oprema za zajem prostorskih podatkov in kartiranje. Na voljo za katero koli napravo Android in kontroler CHCNAV.

 

Varnostna politika (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika dostave (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika vračila (to uredite z modulom pomiritev stranke)

LandStar7

Na terenu preskušena programska oprema za zajem prostorskih podatkov in kartiranje. Na voljo za katero koli napravo Android in kontroler CHCNAV.

Povpraševanje

POVEZAVA MED TERENOM IN PISARNO


Podpira najrazličnejše zapise podatkov za uvoz in izvoz

LandStar7 omogoča uvoz in izvoz podatkov v zapisih DXF, SHP, KML, KMZ, CSV, DAT, TXT, kakor tudi popolnoma prilagodljive izpise podatkov iz vaših merskih projektov v poljubnem besedilnem zapisu (CSV, DAT, TXT).

GRAFIČNE PODLAGE


Locirajte in vizualizirajte vaše projektne podatke

LandStar7 ima vgrajene Google, OSM, BING in WMS pretočne karte, ki vam zagotavljajo boljši pregled nad lokacijo, vizualizacijo vaših projektov ter privlačno in pregledno predstavitev izvedenega dela. Pretočne karte se samodejno prenesejo samo za vaš trenutni položaj in v zahtevanem merilu, zato je poraba podatkov najmanjša, prikaz pa optimalen.

POPOLNA FUNKCIONALNOST


Vsestranski in pripravljen za katero koli aplikacijo

LandStar7 je načrtovan tako, da zagotavlja bogat nabor funkcionalnosti ne glede na vašo aplikacijo - od geodezije, gradbenih in inženirskih projektov, kartiranja, terenskega zajema podatkov za GIS, zakoličbe cest, cevovodov in drugih linijskih objektov... Prilagodljivost uporabniškega vmesnika omogoča preglednost in enostavno uporabo, tako da se lahko osredotočite le na pomembne in najpogosteje uporabne funkcije.

OD GEODETOV ZA GEODETE


Agilen razvoj programske opreme

Razvojna ekipa LandStar7 ohranja neprestano vez z geodeti, profesionalci na gradbišču in CHCNAV mrežo partnerjev po svetu, da lahko vedno nadgrajuje obstoječo in razvija novo funkcionalnost. Če že uporabljate LandStart7 ste lahko brez skbri, saj boste deležni rednih posodobitev programske opreme brez dodatnih stroškov.

POVZETEK

LandStar7 je sodobna, na terenu preskušena programska oprema za katero koli Android napravo in CHCNAV kontroler. Načrtovana je za visoko natančne izmere v geodeziji in gradbeništvu, učinkovite delovne postopke zagotavlja z naprednimi možnostmi izmenjave podatkov, enostavnim in prilagodljivim uporabniškim vmesnikom, ki se ga boste hitro priučili, ter celovito funkcionalnostjo. S številnimi možnostmi izmere in zakoličbe vam omogoča visoko produktivnost ne glede na vašo aplikacijo.

Specifične reference