NX300

CHCNAV NX300 sistem uporablja GNSS RTK tehnologijo za pridobitev konsistentnih in zanesljivih prostorskih podatkov s centimetrsko točnostjo za precizno vodenje vašega kmetijskega stroja. Ponuja zanesljive avtomatizirane krmilne zmogljivosti vsem, ki si prizadevajo za visoko natančne rezultate pri sajenju, gnojenju, spravilu in urejanju jarkov. Konzola NX300 ima industrijski zaslon na dotik proti bleščanju in nameščeno programsko opremo CHCNAV AgNav, ki vam omogoča hitro nastavitev traktorja, nastavitev priključka in številne izbire delovanja.

 

Varnostna politika (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika dostave (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika vračila (to uredite z modulom pomiritev stranke)

NX300

RTK sistem za vodenje kmetijskih strojev

Povpraševanje

ENOSTAVEN ZA UPORABO


Intuitivna programska oprema AgNav

NX300 upravljalna enota vam omogoča številne načine delovanja, vključno z ravno linijo AB, ravno linijo A+, krožnico in nepravilno krivuljo, da ustreza vsem najpogostejšim kmetijskim opravilom. Intuitivna programska oprema AgNav zagotavlja prvovrstno uporabniško izkušnjo v vseh vidikih.

RESNIČNA CENOVNA UČINKOVITOST


Rešitev na ključ brez skritih stroškov

NX300 sistem ima vgrajen inercialni navigacijski modul (IMU), visoko-zmogljivo GNSS RTK merilno jedro, 4G in UHF modem ter kontrolno enoto za vodenje - vse v eni enoti, zato da je namestitev popolnoma enostavna.

2.5 cm TOČNOST PREHODOV


Vse-konstelacijski GNSS RTK

NX300 izkorišča vse razpoložljive GNSS signale ter tehnologijo z dvema GNSS antenama, da zagotovi neprekosljivo točnost določitve položaja in smeri za potrebe samodejnega vodenja kmetijskega stroja. Centimetrska točnost vam je na voljo tudi v najbolj zahtevnih pogojih - za precizno kmetovanje brez omejitev.

ŠTEVILNI VIRI RTK POPRAVKOV


Integrirani UHF in 4G modem, opcijska podpora RTX

Zares univerzalen sistem NX300 se enostavno poveže z vsako GNSS RTK referenčno postajo ali RTK omrežjem, zahvaljujoč integriranemu UHF in 4G modemu. Kot opcija je na voljo tudi storitev RTX (PPP).

POVZETEK

CHCNAV NX300 sistem uporablja GNSS RTK tehnologijo za pridobitev konsistentnih in zanesljivih prostorskih podatkov s centimetrsko točnostjo za precizno vodenje vašega kmetijskega stroja. Ponuja zanesljive avtomatizirane krmilne zmogljivosti vsem, ki si prizadevajo za visoko natančne rezultate pri sajenju, gnojenju, spravilu in urejanju jarkov. Konzola NX300 ima industrijski zaslon na dotik proti bleščanju in nameščeno programsko opremo CHCNAV AgNav, ki vam omogoča hitro nastavitev traktorja, nastavitev priključka in številne izbire delovanja.

Specifične reference