BB4

BB4 je visoko-zmogljiv brezpilotni zrakoplov, ki je nastal kot plod sodelovanja dveh vodilnih podjetij. Njegov napreden dizajn in visoko-integrirana tehnologija za zajem prostorskih podatkov prihaja iz CHCNAV - globalnega proizvajalca učinkovitih geoprostorskih merskih tehnologij. Njegova popolnoma avtomatizirana enota za vodenje poletov pa je bila zasnovana pri DJI - pionirju pri proizvodni komercialnih brezpilotnih zrakoplovov.

 

Varnostna politika (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika dostave (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika vračila (to uredite z modulom pomiritev stranke)

BB4

Profesionalni brezpilotni zrakoplov (UAV)

Povpraševanje

NAJSODOBNEJŠA ZASNOVA


Samo 2 minuti in že ste pripravljeni na polet

CHCNAV BB4 je posebej načrtovan za profesionalne industrijske aplikacije. Modularna zasnova s prednameščenimi rokami in antenami skrajša potreben čas za namestitev. Zato je letalnik pripravljen na polet v samo 2 minutah.

VISOKA NOSILNOST


Do 7 kg koristnega tovora

Teža LIDAR sistema je ključnega pomena za vsak brezpilotni zrakoplov. Če ne more dvigniti senzorske platforme, zajem podatkov ni mogoč. CHCNAV BB4 pa lahko nosil enega naši LIDAR sistemov skupaj z različnimi DSLR kamerami. Za potrebe 3D fotogrametrije uporabite sistem poševnih kamer, namestite pa lahko tudi različne multi-spektralne kamere in še razširite nabor aplikacij.

GEODETSKA TOČNOST


BB4 upravljate z enoto DJI Ground Station Pro

Izpopolnite upravljanje brezpilotnega zrakoplova BB4 z DJIjevo zemeljsko enoto GS Pro. Izvajate lahko samodejne polete, upravljate s podatki o letih ter sodelujete na različnih projektih, tako da učinkovito vodite vse delovne postopke.

INTELIGENTNO IN POENOSTAVLJENO UPRAVLJANJE


Od terenskega zajema podatkov do obdelave v pisarni

CHCNAV vam ponuja celovite rešitve za integracijo LIDAR v vaš nabor storitev. Popolnoma samodejen 3D zajem resničnosti, realno-časovno spremljanje in nadzor s terensko programsko opremo CoCapture ter pol-samodejna obdelava oblakov točk v pisarniškem paketu CoPre. Končno ekstrakcijo objektov opravite v OrbitGT ali uporabite CoProcess CAD programski paket. 

POVZETEK

BB4 je visoko-zmogljiv brezpilotni zrakoplov, ki je nastal kot plod sodelovanja dveh vodilnih podjetij. Njegov napreden dizajn in visoko-integrirana tehnologija za zajem prostorskih podatkov prihaja iz CHCNAV - globalnega proizvajalca učinkovitih geoprostorskih merskih tehnologij. Njegova popolnoma avtomatizirana enota za vodenje poletov pa je bila zasnovana pri DJI - pionirju pri proizvodni komercialnih brezpilotnih zrakoplovov.

Specifične reference

3 izdelkov v isti kategoriji:

  • AlphaUni 900/1300 je član družine rešitev za mobilno kartiranje CHCNAV Alpha Mobile Mapping. Integriran ima visoko-zmogljiv LIDAR senzor in je bil načrtovan ter dodatno izpopolnjen pri CHCNAV na osnovi let razvoja in izkušenj z zajemom podatkov.

    Preberi več
  • Teža LIDAR senzorja je ključna za vsak brezpilotni letalnik. Letalnik mora dvigniti in varno leteti z celotno senzorsko platformo, sicer zajem podatkov ni mogoč. Lažja kot je enota, višja je produktivnost, saj lahko vaš letalnik ostane v zraku dlje časa.

    Preberi več
  • CHCNAV rešitve za mobilno kartiranje zagotavljajo visoke hitrosti laserskega skeniranja do 1 milijon točk/s, visoko gostoto oblakov točk tudi pri velikih hitrostih ter izjemno kakovost oblakov točk z nizkim šumom.

    Preberi več