AlphaUni 900/1300

AlphaUni 900/1300 je član družine rešitev za mobilno kartiranje CHCNAV Alpha Mobile Mapping. Integriran ima visoko-zmogljiv LIDAR senzor in je bil načrtovan ter dodatno izpopolnjen pri CHCNAV na osnovi let razvoja in izkušenj z zajemom podatkov.

 

Varnostna politika (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika dostave (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika vračila (to uredite z modulom pomiritev stranke)

AlphaUni 900/1300

Visoko-zmogljiv LIDAR sistem z velikim merilnim dosegom za največji nabor aplikacij

Povpraševanje

GEODETSKA TOČNOST V KOMBINACIJI Z VELIKIM MERILNIM DOSEGOM


Merilni doseg laserskega skeniranja do 920 m ali celo do 1350 m

Z integriranim Rieglovim premium super-hitrim skenerjem z velikim merilnim dosegom VUX-1 UAV ali VUX-1 LR ter najsodobnejšimi GNSS in IMU senzorji na tržišču, sta CHCNAV AlphaUni 900 in AlphaUni 1300 načrtovana za najbolj zahtevne aplikacije laserskega zajema iz zraka, pri katerih zahtevate brezkompromisno točnost in kakovost podatkov, visoko hitrost, zajem z velikih višin ter pokrivanje obsežnih področij.

NAJVEČJA FLEKSIBILNOST


Omogoča namestitev na najrazličnejše platforme

V vsega 5 minutah je AlphaUni 900/1300 pripravljen za 3D zajem resničnosti z najrazličnejših platform - vključno z različnimi modeli brezpilotnih letalnikov (UAV), kopterjev, multi-rotorjev, letalnikov s fiksnimi krili ali več-rotorskimi VTOL sistemi. Že naslednji trenutek pa ga lahko namestite na vozilo ter uporabite za kartiranje in zajem cestišča ter cestne infrastrukture na avtocesti. Z našim naprednim kompletom s panoramsko kamero ga lahko že naslednji trenutek namestite v nahrbtnik ter zajamete še vsa tista področja, kjer brezpilotni zrakoplov in vozilo ne moreta dokončati naloge.

POVEZLJIVOST


Podpora dodatnim senzorjem

Za podporo različnim namestitvam imata AlphaUni 900 in 1300 vgrajene številne komunikacijske vmesnike. Omogočata dodatno sinhronizacijo z DMI, priključitev dveh GNSS anten (GAMS), različnih kamer in drugih naprav, ki podpirajo NMEA.

UČINKOVIT DELOVNI POSTOPEK


Od terenskega zajema do obdelave v pisarni

CHCNAV zagotavlja celovit paket, ki vam omogoča vključitev LIDAR storitev v nabor vaših storitev s področja geomatike. Popolnoma samodejen 3D zajem resničnosti, realno-časovno spremljanje in nadzor s terensko programsko opremo CoCapture ter pol-samodejna obdelava oblakov točk v pisarniškem paketu CoPre. Končno ekstrakcijo objektov opravite v OrbitGT ali uporabite CoProcess CAD programski paket. 

POVZETEK

AlphaUni 900/1300 je član družine rešitev za mobilno kartiranje CHCNAV Alpha Mobile Mapping. Integriran ima visoko-zmogljiv LIDAR senzor ter je bil načrtovan ter dodatno izpopolnjen pri CHCNAV na osnovi številnih let razvoja in izkušenj z zajemom podatkov.

AlphaUni 900/1300 je popolnoma integriran sistem s preciznim laserskim skenerjem z velikim merilnim dosegom, ki ima vgrajeno Rieglovo edinstveno tehnologijo Waveform-LIDAR, ter precizno inercialno merilno enoto (IMU). Zato je pripravljen tudi za najbolj zahtevne merske naloge iz zraka in na tleh, kadar koli zahteva najvišjo kakovost podatkov.

Specifične reference

3 izdelkov v isti kategoriji:

 • BB4

  BB4 je visoko-zmogljiv brezpilotni zrakoplov, ki je nastal kot plod sodelovanja dveh vodilnih podjetij. Njegov napreden dizajn in visoko-integrirana tehnologija za zajem prostorskih podatkov prihaja iz CHCNAV - globalnega proizvajalca učinkovitih geoprostorskih merskih tehnologij. Njegova popolnoma avtomatizirana enota za vodenje poletov pa je bila zasnovana pri DJI - pionirju pri proizvodni komercialnih brezpilotnih zrakoplovov.

  Preberi več
 • CHCNAV rešitve za mobilno kartiranje zagotavljajo visoke hitrosti laserskega skeniranja do 1 milijon točk/s, visoko gostoto oblakov točk tudi pri velikih hitrostih ter izjemno kakovost oblakov točk z nizkim šumom.

  Preberi več
 • Teža LIDAR senzorja je ključna za vsak brezpilotni letalnik. Letalnik mora dvigniti in varno leteti z celotno senzorsko platformo, sicer zajem podatkov ni mogoč. Lažja kot je enota, višja je produktivnost, saj lahko vaš letalnik ostane v zraku dlje časa.

  Preberi več