AlphaUni 300

Teža LIDAR senzorja je ključna za vsak brezpilotni letalnik. Letalnik mora dvigniti in varno leteti z celotno senzorsko platformo, sicer zajem podatkov ni mogoč. Lažja kot je enota, višja je produktivnost, saj lahko vaš letalnik ostane v zraku dlje časa.

 

Varnostna politika (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika dostave (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika vračila (to uredite z modulom pomiritev stranke)

AlphaUni 300

Najbolj fleksibilna in zmogljiva LIDAR rešitev z integriranim miniVUX UAV skenerjem na krovu.

Povpraševanje

ENA NAJLAŽJIH NAPRAV V SVOJEM RAZREDU


2.1 kg skupne mase

Teža LIDAR senzorja je ključna za vsak brezpilotni letalnik. Letalnik mora dvigniti in varno leteti z celotno senzorsko platformo, sicer zajem podatkov ni mogoč. Lažja kot je enota, višja je produktivnost, saj lahko vaš letalnik ostane v zraku dlje časa.

VISOKA KAKOVOST PODATKOV


Integriran premium skener

Pri sistemu AlphaUni 300 lahko izbirate med skenerjema miniVUX-1 ali miniVUX-2 za še večjo gostoto točk. Opremljen je z najsodobnejšimi GNSS in IMU senzorji na tržišču, zato zagotavlja najboljšo kombinacijo gostote oblakov točk, preciznosti in geodetske točnosti.

INTELIGENTNA FLEKSIBILNOST


Omogoča namestitev na najrazličnejše platforme

V vsega 5 minutah lahko AlphaUni 300 namestite na najrazličnejše platforme - vključno z različnimi modeli brezpilotnih letalnikov (UAV), kopterjev, multi-rotorjev, letalnikov s fiksnimi krili ali več-rotorskimi VTOL sistemi, na vozila, v nahrbtnik, plovilo ali hidrografski čolniček. Zato boste s sistemom lahko masovno zajemali 3D prostorske podatke tudi v najbolj raznolikih aplikacijah ter zahtevnih okoljih.

IZJEMNA PRODUKTIVNOST


Vgrajen UHF radio-modem z velikim dosegom

AlphaUni 300 ima vgrajen edinstveno UHF komunikacijo z 8 km dosegom, zato lahko parametre delovanja sistema nastavljate kar oddaljeno. Prav tako lahko brezžično in v realnem času spremljate delovanje sistemi, zato je čas za pripravo zajema krajši, operativna učinkovitost pa večja.

POVZETEK

AlphaUni 300 je član družine rešitev za mobilno kartiranje CHCNAV Alpha Mobile Mapping. Integriran ima vsestranski LIDAR senzor in je bil načrtovan ter dodatno izpopolnjen pri CHCNAV na osnovi let razvoja in izkušenj z zajemom podatkov.

AlphaUni 300 je popolnoma integriran sistem s preciznim laserskim skenerjem, ki ima vgrajeno Rieglovo edinstveno tehnologijo Waveform-LIDAR, ter precizno inercialno merilno enoto (IMU). Zato je pripravljen tudi za najbolj zahtevne merske naloge iz zraka in na tleh, kadar koli zahteva najvišjo kakovost podatkov.

Specifične reference

3 izdelkov v isti kategoriji:

 • CHCNAV rešitve za mobilno kartiranje zagotavljajo visoke hitrosti laserskega skeniranja do 1 milijon točk/s, visoko gostoto oblakov točk tudi pri velikih hitrostih ter izjemno kakovost oblakov točk z nizkim šumom.

  Preberi več
 • BB4

  BB4 je visoko-zmogljiv brezpilotni zrakoplov, ki je nastal kot plod sodelovanja dveh vodilnih podjetij. Njegov napreden dizajn in visoko-integrirana tehnologija za zajem prostorskih podatkov prihaja iz CHCNAV - globalnega proizvajalca učinkovitih geoprostorskih merskih tehnologij. Njegova popolnoma avtomatizirana enota za vodenje poletov pa je bila zasnovana pri DJI - pionirju pri proizvodni komercialnih brezpilotnih zrakoplovov.

  Preberi več
 • AlphaUni 900/1300 je član družine rešitev za mobilno kartiranje CHCNAV Alpha Mobile Mapping. Integriran ima visoko-zmogljiv LIDAR senzor in je bil načrtovan ter dodatno izpopolnjen pri CHCNAV na osnovi let razvoja in izkušenj z zajemom podatkov.

  Preberi več