Alpha3D

CHCNAV rešitve za mobilno kartiranje zagotavljajo visoke hitrosti laserskega skeniranja do 1 milijon točk/s, visoko gostoto oblakov točk tudi pri velikih hitrostih ter izjemno kakovost oblakov točk z nizkim šumom.

 

Varnostna politika (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika dostave (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika vračila (to uredite z modulom pomiritev stranke)

Alpha3D

Napredna rešitev za mobilno kartiranje omogoča učinkovit masoven 3D zajem prostorskih podatkov.

Povpraševanje

VISOKO ZMOGLJIV PREMIUM LIDAR


Izjemen doseg laserskega skeniranja do 420 m

CHCNAV Alpha3D zagotavlja visoko hitrost laserskega skeniranja do 1 milijon točk/s, visoko gostoto oblakov točk tudi pri velikih hitrostih ter izjemno kakovost oblakov točk z nizkim šumom.

VISOKO-LOČLJIVE 360° FOTOGRAFIJE


30 MP HDR panoramska kamera s prvovrstno kakovostjo fotografij

Omogoča zajem popolnoma kalibriranih oblakov točk ter panoramskih fotografij. K sistemu lahko dodaste dodatne slikovne senzorje za zajem še več podrobnosti tam, kjer jih vaša aplikacija potrebuje.

ŽE DANES PRIPRAVLJENI NA IZZIVE PRIHODNOSTI


Alpha3D omogoča dogradnjo drugega laserskega skenerja za še bolj podrobne oblake točk

Dva dodatna RS232 priključka omogočata povezavo z zunanjimi napravami, drugi GNSS senzor podpira aplikacije mobilnega kartiranja na železnici ali na vodi, preprosto izmenljiv SSD disk pa omogoča hiter prenos podatkov.

OD VOZILA NEODVISNA PLATFORMA


Preprosta namestitev na različna vozila, vlake, železniške vozičke ali plovila

Ne glede na vašo aplikacijo boste z Alpha3D hitro in učinkovito zajeli ogromne količine visoko-ločljivih in kakovostnih prostorskih podatkov ter izjemno slikovno gradivo. Pri tem pa lahko kombinirate tudi podatke iz drugih senzorjev - visoko-ločljivih kamer, termalnih kamer, georadarja, sonarja ali dodatnega profilerja.

POVZETEK

CHCNAV omogoča najrazličnejše geoprostorske aplikacije s svojimi premium rešitvami, ki omogočajo izjemne zmogljivosti laserskega skeniranja in slikovnega zajema, so neodvisne od vozila ter zagotavljajo hiter in učinkovit masoven zajem 3D podatkov v neprestano spreminjajočem se okolju. Zaradi kakovostnih senzorjev, dovršenih delovnih postopkov ter odlične zasnove se bo vaša investicija v Alpha3D hitro povrnila, saj boste delo opravili hitreje in bolj kakovostno.

CHCNAV Alpha3D združuje najsodobnejšo strojno opremo - ultra hitri laserski skener z izjemnim merilnim dosegom, visoko-ločljivo panoramsko HDR kamero, napreden GNSS sprejemnik z visoko-precizno inercialno merilno enoto (IMU) - v eni lahki, kompaktni, a vendar robustni napravi. Vse te lastnosti postavljajo Alpha3D v sam vrh inovativnih sistemov za mobilno kartiranje na tržišču.

Specifične reference

3 izdelkov v isti kategoriji:

 • Teža LIDAR senzorja je ključna za vsak brezpilotni letalnik. Letalnik mora dvigniti in varno leteti z celotno senzorsko platformo, sicer zajem podatkov ni mogoč. Lažja kot je enota, višja je produktivnost, saj lahko vaš letalnik ostane v zraku dlje časa.

  Preberi več
 • AlphaUni 900/1300 je član družine rešitev za mobilno kartiranje CHCNAV Alpha Mobile Mapping. Integriran ima visoko-zmogljiv LIDAR senzor in je bil načrtovan ter dodatno izpopolnjen pri CHCNAV na osnovi let razvoja in izkušenj z zajemom podatkov.

  Preberi več
 • BB4

  BB4 je visoko-zmogljiv brezpilotni zrakoplov, ki je nastal kot plod sodelovanja dveh vodilnih podjetij. Njegov napreden dizajn in visoko-integrirana tehnologija za zajem prostorskih podatkov prihaja iz CHCNAV - globalnega proizvajalca učinkovitih geoprostorskih merskih tehnologij. Njegova popolnoma avtomatizirana enota za vodenje poletov pa je bila zasnovana pri DJI - pionirju pri proizvodni komercialnih brezpilotnih zrakoplovov.

  Preberi več