LT700H RTK Tablet

LT700H RTK Android tablica je načrtovana, da dvigne učinkovitost in produktivnost vaših terenskih ekip pri vseh aplikacijah, kjer zahtevate natančnost od nekaj centimetrov do decimetra. Prenosna, robustna in vsestranska RTK tablica LT700H vam omogoča precizen zajem podatkov za GIS, kartiranje, zajem stanja na gradbišču, vzorčenje okoljskih parametrov, urejanje okolja ter pri nadzoru zemeljskih del. LT700H omogoča široko uporabo GNSS tehnologije - od posameznega uporabnika do podjetij z velikimi terenskimi ekipami.

 

Varnostna politika (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika dostave (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika vračila (to uredite z modulom pomiritev stranke)

LT700H RTK Tablet

8-palčna profesionalna RTK tablica prinaša visoko točnost h konicam vaših prstov

Povpraševanje

VISOKA TOČNOST NA DOSEGU ROKE


Izkoristite vse prednosti popravkov iz RTK GNSS omrežij

Tablica LT700H ima integriran 184-kanalni visoko-zmogljiv GPS, GLONASS, Galileo in BeiDou sprejemnik ter helix anteno z odličnimi lastnostmi sledenja, zato vam omogoča vrhunske zmogljivosti pozicioniranja z natančnostjo od nekaj centimetrov do decimetra, tudi v zahtevnim merilnih pogojih.

PRENOSNA IN VSESTRANSKA


GMS certificiran za razširjeno združljivost

LT700H, ki ima certifikat GMS (Google Mobile Service), poganja najpogostejše profesionalne programe za terenski zajem podatkov, ki so na voljo v trgovini Google Play. Njegov integrirani 4G modem zagotavlja nemoteno komunikacijo med terenom in pisarno ter zanesljivo povezljivost z omrežji RTK GNSS.

8" IPS ZASLON ZA POSEBEJ UDOBNO UPORABO


Živahen IPS zaslon na dotik je prijeten za uporabo tudi ob najmočnejši svetlobi

LT700H ima vgrajen ojačan zaslon Corning Gorilla Glass 3 z IPS matriko za izjemno trpežnost in uporabnost v vseh vremenskih pogojih. 10-točkovni kapacitivni zaslon omogoča terenski zajem s peresom, rokavicami in celo z mokrimi rokami, zato je vedno pripravljen na vse izzive ne glede na terenske pogoje.

ZA VARNOST VAŠIH PODATKOV


Industrijski dizajn IP67 z 8.000 mAh Li-ion baterijo

LT700H odlikuje robusten terenski dizajn, ki zagotavlja varnost vaših podatkov tudi v najbolj zahtevnih terenskih razmerah ali neugodnih vremenskih pogojih. Do 12-urna avtonomija omogoča vašim terenskim ekipam, da se osredotočijo na svoje delo brez prekinitev. 

POVZETEK

LT700H RTK Android tablica je načrtovana, da dvigne učinkovitost in produktivnost vaših terenskih ekip pri vseh aplikacijah, kjer zahtevate natančnost od nekaj centimetrov do decimetra. Prenosna, robustna in vsestranska RTK tablica LT700H vam omogoča precizen zajem podatkov za GIS, kartiranje, zajem stanja na gradbišču, vzorčenje okoljskih parametrov, urejanje okolja ter pri nadzoru zemeljskih del.

LT700H omogoča široko uporabo GNSS tehnologije - od posameznega uporabnika do podjetij z velikimi terenskimi ekipami.

Specifične reference

2 izdelkov v isti kategoriji:

  • HCE320 je profesionalni terenski kontroler na osnovi Android. Velik zaslon na dotik ter alfanumerična tipkovnica omogočata fleksibilno in udobno uporabo na terenu. Poleg vgrajenih senzorjev pospeška, e-kompasa in žiroskopa, ima HCE320 vgrajen tudi širok nabor komunikacijskih možnosti - od Bluetooth, Wi-Fi, do 3G modema z ležiščem za dve kartici SIM.

    Optimiziran za delo s terensko programsko opremo CHCNAV LandStar7 je HC320 profesionalna, robustna in zanesljiva rešitev za vse geodetske ali gradbeniške aplikacije ne glede na njihovo zahtevnost ali neugodne pogoje delovnega okolja.

    Preberi več
  • LT700 je robustna tablica, ki pomaga dvigniti učinkovitost in produktivnost vaše terenske ekipe. Zaradi vrhunskega 8" zaslona, ki je odlično viden tudi na neposredni sončni svetlobi, je prikaz vaših projektov, kompleksnih vektorskih in rastrskih podlag ter visoko-ločljivih slik vedno kristalno jasen. Vaše oči vam bodo hvaležne.

    Za razliko od tablic za široko potrošnjo LT700 odlikuje industrijski IP67 dizajn, ki omogoča celodnevno uporabo v najzahtevnejših pogojih in najtežjih terenskih situacijah. Zaščiten pred prahom, dežjem, ekstremnimi temperaturami in nenamernimi padci z višine 1.2 m poskrbi za varnost vaših dragocenih podatkov. LT700 predstavlja napredno rešitev tudi za najbolj zahtevne aplikacije, kot so gozdarstvo, kmetijstvo, upravljanje z infrastrukturo in okoljskimi meritvami. 

    Preberi več