HCE320

HCE320 je profesionalni terenski kontroler na osnovi Android. Velik zaslon na dotik ter alfanumerična tipkovnica omogočata fleksibilno in udobno uporabo na terenu. Poleg vgrajenih senzorjev pospeška, e-kompasa in žiroskopa, ima HCE320 vgrajen tudi širok nabor komunikacijskih možnosti - od Bluetooth, Wi-Fi, do 3G modema z ležiščem za dve kartici SIM.

Optimiziran za delo s terensko programsko opremo CHCNAV LandStar7 je HC320 profesionalna, robustna in zanesljiva rešitev za vse geodetske ali gradbeniške aplikacije ne glede na njihovo zahtevnost ali neugodne pogoje delovnega okolja.

 

Varnostna politika (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika dostave (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika vračila (to uredite z modulom pomiritev stranke)

HCE320

Profesionalen terenski kontroler na osnovi Android za vse geodetske in gradbeniške aplikacije ne glede na njihovo zahtevnost ali neugodne pogoje delovnega okolja.

Povpraševanje

RAZŠIRITE SVOJ POGLED


5.5" zaslon z odlično vidljivostjo na soncu

Kapacitivni HD zaslon z več dotiki in ločljivostjo 1280 × 720 ter živahnimi barvami zagotavlja optimalen pogled na vaše projekte, meritve in grafične podlage. Zaradi ostrine in jasnosti prikaza je terenska uporabnost neprekosljiva, vaše oči pa vam bodo hvaležne.

GIS APLIKACIJE NA DLANI


Poganja ga Android

HCE320 ima vgrajen zmogljiv Qualcomm MSM8940 8-jedrni 1.4 GHz procesor, zato z lahkoto poganja velike merske projekte, podatkovne nize ter obsežne grafične podlage brez brez vplivov na hitrost delovanja in kakovost izrisa. Tako je vaše delo še bolj produktivno.

EKSTREMNA VZDRŽLJIVOST


Do 16 ur neprekinjene terenske uporabe

Zmogljiva baterija z dolgo avtonomijo zagotavlja, da boste s HCE320 dokončali še tako zahteven delovnik brez prekinitev. Baterija se popolnoma napolni prej kot v 4 urah in je ponovno pripravljena za naslednji dan. 

ROBUSTEN IN VZDRŽLJIV


Prah- in vodo-odporen dizajn za vsakodnevne ekstremne izzive na gradbišču

HCE320 prenese padec z višine 1.2 m na beton ali trdo podlago ter se ponaša s certifikati odpornosti IP67 ter MIL-STD-810G. Zaradi nizke teže, robustne zasnove ter ergonomske oblike je še bolj priročen ter enostaven za uporabo v vseh aplikacijah - od terenskega zajema, GIS, kartiranja, do najrazličnejših geodetskih in gradbeniških merskih nalog.

POVZETEK

HCE320 je profesionalni terenski kontroler na osnovi Android. Velik zaslon na dotik ter alfanumerična tipkovnica omogočata fleksibilno in udobno uporabo na terenu. Poleg vgrajenih senzorjev pospeška, e-kompasa in žiroskopa, ima HCE320 vgrajen tudi širok nabor komunikacijskih možnosti - od Bluetooth, Wi-Fi, do 3G modema z ležiščem za dve kartici SIM.

Optimiziran za delo s terensko programsko opremo CHCNAV LandStar7 je HC320 profesionalna, robustna in zanesljiva rešitev za vse geodetske ali gradbeniške aplikacije ne glede na njihovo zahtevnost ali neugodne pogoje delovnega okolja.

Specifične reference

2 izdelkov v isti kategoriji:

  • LT700 je robustna tablica, ki pomaga dvigniti učinkovitost in produktivnost vaše terenske ekipe. Zaradi vrhunskega 8" zaslona, ki je odlično viden tudi na neposredni sončni svetlobi, je prikaz vaših projektov, kompleksnih vektorskih in rastrskih podlag ter visoko-ločljivih slik vedno kristalno jasen. Vaše oči vam bodo hvaležne.

    Za razliko od tablic za široko potrošnjo LT700 odlikuje industrijski IP67 dizajn, ki omogoča celodnevno uporabo v najzahtevnejših pogojih in najtežjih terenskih situacijah. Zaščiten pred prahom, dežjem, ekstremnimi temperaturami in nenamernimi padci z višine 1.2 m poskrbi za varnost vaših dragocenih podatkov. LT700 predstavlja napredno rešitev tudi za najbolj zahtevne aplikacije, kot so gozdarstvo, kmetijstvo, upravljanje z infrastrukturo in okoljskimi meritvami. 

    Preberi več
  • LT700H RTK Android tablica je načrtovana, da dvigne učinkovitost in produktivnost vaših terenskih ekip pri vseh aplikacijah, kjer zahtevate natančnost od nekaj centimetrov do decimetra. Prenosna, robustna in vsestranska RTK tablica LT700H vam omogoča precizen zajem podatkov za GIS, kartiranje, zajem stanja na gradbišču, vzorčenje okoljskih parametrov, urejanje okolja ter pri nadzoru zemeljskih del. LT700H omogoča široko uporabo GNSS tehnologije - od posameznega uporabnika do podjetij z velikimi terenskimi ekipami.

    Preberi več