APACHE6 USV

Avtonomno plovilo Apache6 je narejeno iz makromolekularnih PE karbonskih vlaken ter s kevlarjem ojačanih steklenih vlaken in tehta le 15 kg brez senzorjev. Zato lahko dva operaterja brez težav upravljata celoten terenski proces - od prenašanja po terenu, namestitve, kalibracije, do izvedbe meritev. Vgrajen visoko-precizni GNSS ter inercialna enota (IMU) zagotavljata kakovosten položaj, smer in nagib, večsnopni sonar pa visoko ločljivost podatkov, zato boste z Apache6 lahko izvajali visoko-ločljive kakovostne batimetrične meritve v popolnoma samodejnem načinu. 

 

Varnostna politika (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika dostave (to uredite z modulom pomiritev stranke)

 

Politika vračila (to uredite z modulom pomiritev stranke)

APACHE6 USV

Avtonomno plovilo USV z večsnopnim sonarjem.

Povpraševanje

NIZKA TEŽA ZA ENOSTAVNO UPORABO


dva operaterja brez težav upravljata celoten terenski proces

Avtonomno plovilo Apache6 je narejeno iz makromolekularnih PE karbonskih vlaken ter s kevlarjem ojačanih steklenih vlaken in tehta le 15 kg brez senzorjev.

ZMOGLJIVA 3-TRUPNA ZASNOVA


Vsestransko avtonomno plovilo za izvedbo batimetričnih meritev na morju, obalnih in celinskih vodah ter jezerih

Dva odstranljiva stranska trupa omogočata stabilno in umirjeno plovbo tudi v primeru hitrih tokov. Kadar pa želite učinkovito meriti na plitvinah, kanalih in plitvih rekah brez nevarnosti nasedanja, lahko plovca preprosto odstranite.

OPTIMIZIRAN ZA VEČSNOPNI SONAR NORBIT


Visoko-zmogljiva rešitev na ključ za izvedbo visoko-ločljivih hidrografskih meritev z večsnopnim sonarjem

Apache6 je zasnovan tako, da je optimalno prilagojen večsnopnim sonarjem družin NORBIT iWBMSe, iWBMS in iWBMSh-STX. Zaradi izjemnih sposobnosti je tako pripravljen tudi na najbolj zahtevne hidrografske meritve.

OPCIJSKI LIDAR ZA KARTIRANJE OKOLICE


Zajame do 300.000 točk/s in pokrije področje 30° × 360°

Opcijski NORBIT iLiDAR senzor za kartiranje okolice zagotavlja visoko-ločljive posnetke tako pod vodo kot nad vodo. Ker z enim prehodom polovila zajamete geometrijo struge ali dna, z laserskim skenerjem pa hkrati še 3D oblak točk nadvodne okolice (na primer pri merjenju svetlih profilov), boste prihranili veliko časa tako za izvedbo kot obdelavo meritev.

POVZETEK

Apache6 USV je inovativna, visoko-integrirana rešitev za najzahtevnejše 3D hidrografske meritve, določitev položaja podvodnih objektov in konstrukcij, podvodno arheologijo ter odkrivanje in reševanje razbitin. Poganja ga zelo zmogljiv sistem z dvema vijakoma, ki zagotavlja konstantno hitrost samodejne plovbe do 2.5 m/s. V posebnih primerih pa lahko meritve izvajate tudi z ročnim vodenjem s pomočjo Apache6 daljinskega upravljalnika z dosegom 2 km.

Večsnopno avtonomno plovilo CHCNAV Apache6 USV skrajša čas za izvedbo hidrografskih meritev, poveča delovno učinkovitost in vam zagotovi visoko-ločljive podatke pod- in nad vodno gladino. Tudi pri najbolj zahtevnih navtičnih projektih.

Specifične reference

1 izdelkov v isti kategoriji:

  • Avtonomno plovilo Apache3 je narejeno iz makromolekularnih PE karbonskih vlaken ter s kevlarjem ojačanih steklenih vlaken in tehta vsega 7 kg brez senzorjev. Zato ga lahko uporablja ena sama oseba skozi celoten terenski proces - od prenašanja po terenu, namestitve, kalibracije, do izvedbe meritev. Vgrajen visoko-precizni GNSS ter inercialna enota (IMU) zagotavljata kakovosten položaj, smer in nagib, zato z boste z Apache3 lahko izvajali visoko-kakovostne batimetrične meritve v popolnoma samodejnem načinu.

    Preberi več