Domov

Obstaja 14 izdelkov

Prikazanih 1-12 od 14 izdelkov

Aktivni filtri

 • Najbolj kompaktna GNSS pametna antena s kompenzacijo nagiba. Posebno robustna za najtežje delovne pogoje.

  Preberi več
 • Na terenu preskušena programska oprema za zajem prostorskih podatkov in kartiranje. Na voljo za katero koli napravo Android in kontroler CHCNAV.

  Preberi več
 • Združite moči sistemov GPS, GLONASS, Galileo in BeiDou. Vse-konstelacijsko sledenje, ki ga omogoča 336-kanalno GNSS merilno jedro, zagotavlja robustne in zanesljive RTK položaje za vsako mersko nalogo.

  Preberi več
 • HCE320 je profesionalni terenski kontroler na osnovi Android. Velik zaslon na dotik ter alfanumerična tipkovnica omogočata fleksibilno in udobno uporabo na terenu. Poleg vgrajenih senzorjev pospeška, e-kompasa in žiroskopa, ima HCE320 vgrajen tudi širok nabor komunikacijskih možnosti - od Bluetooth, Wi-Fi, do 3G modema z ležiščem za dve kartici SIM.

  Optimiziran za delo s terensko programsko opremo CHCNAV LandStar7 je HC320 profesionalna, robustna in zanesljiva rešitev za vse geodetske ali gradbeniške aplikacije ne glede na njihovo zahtevnost ali neugodne pogoje delovnega okolja.

  Preberi več
 • LT700H RTK Android tablica je načrtovana, da dvigne učinkovitost in produktivnost vaših terenskih ekip pri vseh aplikacijah, kjer zahtevate natančnost od nekaj centimetrov do decimetra. Prenosna, robustna in vsestranska RTK tablica LT700H vam omogoča precizen zajem podatkov za GIS, kartiranje, zajem stanja na gradbišču, vzorčenje okoljskih parametrov, urejanje okolja ter pri nadzoru zemeljskih del. LT700H omogoča široko uporabo GNSS tehnologije - od posameznega uporabnika do podjetij z velikimi terenskimi ekipami.

  Preberi več
 • LT700 je robustna tablica, ki pomaga dvigniti učinkovitost in produktivnost vaše terenske ekipe. Zaradi vrhunskega 8" zaslona, ki je odlično viden tudi na neposredni sončni svetlobi, je prikaz vaših projektov, kompleksnih vektorskih in rastrskih podlag ter visoko-ločljivih slik vedno kristalno jasen. Vaše oči vam bodo hvaležne.

  Za razliko od tablic za široko potrošnjo LT700 odlikuje industrijski IP67 dizajn, ki omogoča celodnevno uporabo v najzahtevnejših pogojih in najtežjih terenskih situacijah. Zaščiten pred prahom, dežjem, ekstremnimi temperaturami in nenamernimi padci z višine 1.2 m poskrbi za varnost vaših dragocenih podatkov. LT700 predstavlja napredno rešitev tudi za najbolj zahtevne aplikacije, kot so gozdarstvo, kmetijstvo, upravljanje z infrastrukturo in okoljskimi meritvami. 

  Preberi več
 • Tahimeter CTS-112R4 je zgrajen na preskušeni tehnologiji in načrtovan za uporabnike, ki potrebujejo cenovno ugodno rešitev za vsakovrstne merske naloge v geodeziji ali gradbeništvu. Odlikuje ga 2" točnost merjenja kotov in učinkovit elektro-optični razdaljemer (EDM) z merilnim dosegom 800 m brez reflektorja ter do 5.000 m s klasičnim okroglim reflektorjem in to z milimetrsko točnostjo.

  Izmenljiva baterija zagotavlja 8 ur neprekinjenega dela, zato boste na terenu vedno brez skrbi in se boste lažje osredotočili na svoje delo.

  Preberi več
 • BB4

  BB4 je visoko-zmogljiv brezpilotni zrakoplov, ki je nastal kot plod sodelovanja dveh vodilnih podjetij. Njegov napreden dizajn in visoko-integrirana tehnologija za zajem prostorskih podatkov prihaja iz CHCNAV - globalnega proizvajalca učinkovitih geoprostorskih merskih tehnologij. Njegova popolnoma avtomatizirana enota za vodenje poletov pa je bila zasnovana pri DJI - pionirju pri proizvodni komercialnih brezpilotnih zrakoplovov.

  Preberi več
 • CHCNAV NX300 sistem uporablja GNSS RTK tehnologijo za pridobitev konsistentnih in zanesljivih prostorskih podatkov s centimetrsko točnostjo za precizno vodenje vašega kmetijskega stroja. Ponuja zanesljive avtomatizirane krmilne zmogljivosti vsem, ki si prizadevajo za visoko natančne rezultate pri sajenju, gnojenju, spravilu in urejanju jarkov. Konzola NX300 ima industrijski zaslon na dotik proti bleščanju in nameščeno programsko opremo CHCNAV AgNav, ki vam omogoča hitro nastavitev traktorja, nastavitev priključka in številne izbire delovanja.

  Preberi več
 • Avtonomno plovilo Apache6 je narejeno iz makromolekularnih PE karbonskih vlaken ter s kevlarjem ojačanih steklenih vlaken in tehta le 15 kg brez senzorjev. Zato lahko dva operaterja brez težav upravljata celoten terenski proces - od prenašanja po terenu, namestitve, kalibracije, do izvedbe meritev. Vgrajen visoko-precizni GNSS ter inercialna enota (IMU) zagotavljata kakovosten položaj, smer in nagib, večsnopni sonar pa visoko ločljivost podatkov, zato boste z Apache6 lahko izvajali visoko-ločljive kakovostne batimetrične meritve v popolnoma samodejnem načinu. 

  Preberi več
 • Avtonomno plovilo Apache3 je narejeno iz makromolekularnih PE karbonskih vlaken ter s kevlarjem ojačanih steklenih vlaken in tehta vsega 7 kg brez senzorjev. Zato ga lahko uporablja ena sama oseba skozi celoten terenski proces - od prenašanja po terenu, namestitve, kalibracije, do izvedbe meritev. Vgrajen visoko-precizni GNSS ter inercialna enota (IMU) zagotavljata kakovosten položaj, smer in nagib, zato z boste z Apache3 lahko izvajali visoko-kakovostne batimetrične meritve v popolnoma samodejnem načinu.

  Preberi več
 • CHCNAV rešitve za mobilno kartiranje zagotavljajo visoke hitrosti laserskega skeniranja do 1 milijon točk/s, visoko gostoto oblakov točk tudi pri velikih hitrostih ter izjemno kakovost oblakov točk z nizkim šumom.

  Preberi več