Mobilno kartiranje

Sistemi za mobilno kartiranje ter brezpilotni letalniki za zajem iz zraka

Podkategorije

Obstaja 4 izdelkov

Prikazanih 1-4 od 4 izdelkov

Aktivni filtri

 • CHCNAV rešitve za mobilno kartiranje zagotavljajo visoke hitrosti laserskega skeniranja do 1 milijon točk/s, visoko gostoto oblakov točk tudi pri velikih hitrostih ter izjemno kakovost oblakov točk z nizkim šumom.

  Preberi več
 • Teža LIDAR senzorja je ključna za vsak brezpilotni letalnik. Letalnik mora dvigniti in varno leteti z celotno senzorsko platformo, sicer zajem podatkov ni mogoč. Lažja kot je enota, višja je produktivnost, saj lahko vaš letalnik ostane v zraku dlje časa.

  Preberi več
 • AlphaUni 900/1300 je član družine rešitev za mobilno kartiranje CHCNAV Alpha Mobile Mapping. Integriran ima visoko-zmogljiv LIDAR senzor in je bil načrtovan ter dodatno izpopolnjen pri CHCNAV na osnovi let razvoja in izkušenj z zajemom podatkov.

  Preberi več
 • BB4

  BB4 je visoko-zmogljiv brezpilotni zrakoplov, ki je nastal kot plod sodelovanja dveh vodilnih podjetij. Njegov napreden dizajn in visoko-integrirana tehnologija za zajem prostorskih podatkov prihaja iz CHCNAV - globalnega proizvajalca učinkovitih geoprostorskih merskih tehnologij. Njegova popolnoma avtomatizirana enota za vodenje poletov pa je bila zasnovana pri DJI - pionirju pri proizvodni komercialnih brezpilotnih zrakoplovov.

  Preberi več